Přejít k hlavnímu obsahu
Menu

Naše akce o projektovém řízení v rocích 2008 a 2007

odborný seminář Project/ Production Business Success

30.9.2008, Bratislava

V září 2008 jsme uspořádali veřejný odborný seminář Project/ Production Business Success. Jeho cílem bylo stručně představit systém zvýšení výkonnosti organizace postaven na ucelené aplikaci manažerské filozofie Teorie omezení (TOC), jeho přínosy i způsob jeho nasazení. Přednášejícím byl mezinárodně uznávaný odborník na zvyšování výkonnosti podniků p. Rudi Burkhard ze společnosti VISTEM. Odborním garantem akce byla Spoločnosť pre projektové riadenie a její Odborní skupina TOC.

 

4. odborné zasedání německy mluvících expertů, uživatelů a zájemců o Teorii omedzení (TOC)

7.6.2008, Mnichov

TOC - Teorie omezení - Kritický řetěz

Síť německy mluvících expertů, uživatelů a zájemců o TOC uspořádala 6.-7.6.2008 v Mnichově své 4. odborní zasadnutí. V jeho druhý den managing partner POTIFOB Štefan Ondek vystoupil s přednáškou "Multiprojektové řízení a TOC - problémy a řešení". V návazné diskusi zodpověděl dotazy účastníků ohledně nejčastějších chyb při nasazování Teorie omezení a její aplikací i způsobů, jak se jim vyhnout.

 

konference Manažment IT projektů

23.10.2007, Bratislava

První ročník konference o projektovém řízení na Slovensku, organizované časopisem eFocus.

Managing partner a hlavní trenér naší společnosti p. Štefan Ondek vystoupil na konferenci s přednáškou zaměřenou na výzvy v oblasti multiprojektového řízení a načrtnutí způsobů jejich řešení.

Akce v roce 2012

Akce v roce 2011

Akce v roce 2010

Akce v roce 2009